Händelser idag...

199839-66...är inte så många faktiskt...
Det skulle kunna sammanfattas att det blir som igår. Vilket innebär trädgårdsarbete och en långpromenad. Skillnaden är väl att maken inte är hemma utan det är bara jag och lilla snuttan.

Vi har dock en sak som måste göras och det är att inhandla en present. På söndag ska lilla snuttan på kalas (mycket kalas nu för tiden!), hennes kompis fyller 4 år. Stor tjej! Och till tjejer i denna ålder är det faktiskt ganska lätt att köpa present...rosa, prinsessa, rosa, klänning, rosa...

Så dagens till staden för presentköp blir:
Denimklänning från Indiska, knallblå strumpisar (Vogue) från Wardrobe Stockholm, vita Converse från lokal skohandel, rött krimskrams-halsband köpt på Vero Moda.
När jag kommer hem blir det till att byta om igen, till lite mer arbetskläder.
//Mia

Bild: Google

Kommentarer
Postat av: Mary

Den där denimklänningen har jag prövat så många gånger på Indiska att det börjar bli löjligt. Tyvärr är jag för kort så den ger mig krafig graviditets-look. Och det vill jag ju inte.

Postat av: Mia

Mary, upplever som du att jag det putar ut lite väl mkt kring midjan med den klänningen, men samtidigt gillar jag den slappa looken. :)

2007-03-29 @ 16:06:32
URL: http://mite.blogg.se
Postat av: tillvaron

Köpte samma klänning för ett par veckor sen, men dessvärre hänger den fortfarande orörd i garderoben.. Funderar på att korta den till en minivariant. Men ser skön ut på dig!

2007-04-01 @ 08:38:27
URL: http://tillvaron.blogspot.com
Postat av: glitzy/charlotte

cool outfit

2007-04-02 @ 10:29:30
URL: http://glitzy.blogg.se
Postat av: Mia

tillvaron: Tråkigt att det bara hänger...men som du säger om du kortar den så kanske det blir ngt. Själv gillar jag den där tantlängden...:)
gliyzy/charlotte: Tack! Försökte mig på en liten coolare stuk,,,*haha*

2007-04-02 @ 12:00:03
URL: http://mite.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback